Engedj magadhoz
Hogy érezzelek
Szívem partjához
Kikötözzelek
Véremben csobbanj
Legyél a sajkám
Ég-tavi csókban
Altató dajkám
Ölelj magadhoz
Gyűlölj, vagy szeress
Hogy jó ez,vagy rossz
Már nem érdekes
Gyönyör,vagy kín az
Mi belém hasít
Dühönghetsz,sírhatsz
Jaj! Csak maradj itt