Ajándék
Ajándék minden nap,ami még jöhet
Gyér garas lett a becsült kereset
Mennybéli békémből egy kis előleg
Hogy háborúzzak még egy keveset
A remény táltosa ragad magával
Nem számít,ha álmom sutaság mind
Nem méricskélem megtépázott szárnyam
Ha felemel a nap sugaráig
A lét szétfolyó homokjából még itt
Egy maroknyit felfog ma két kezem
Sziklát nem görgetek a márvány égig
Holdat sem lopok rá vad éjeken
Nem török rá már bezárt ablakokra
De a rebellist imámban megáldom
Nem dőlök le harmatos pázsitokra
Nem virasztok ringó rózsaágyon
Csak ráírom a föld arcára vérrel
Ajándék az,hogy köztetek vagyok
Egyszervolt emberként, mint a mesében
Éldegélek még,aztán meghalok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.