Szavak nélkül
Összegyüjtögetett sóvár perceimért
Oldozz fel, s add magadat cserébe
Nem halványul el éke az éj csendjében
Éveinknek,mert csillagokig ér
Mit adhatnék vissza egy egész életért
Mást,mit csapongó vágyam megtalált
Benned, s szavak nélkül gyújtott fel, mint a láng
S égetett,még a tűzvész végetért
Ízlelgetve kort,több a seb,mint a balzsam
Hiába támadnak,védem vérttel,pajzzsal
Keser-édes gyümölcsét karomban hozom
Csak neked,hisz mulandó már a pillanat
Hófödte csúcsok fölé érve.S mint a nap
Alkonyi tűzben veled megmártózkodom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.