Életem a hang
Ez nekem minden
Nem állít meg semmi
Más számomra nincsen
Megragadom az étertnn
Ez számomra az élet
Láthatóvá teszem
A láthatatlant
Zenémben elmondom
Az elmondhatatlant
Rendszert teremtek
Millió hang káoszából
Csodák törnek elő
Nyughatatlan agyamból
Egy másik univerzum
Az az én otthonom
Hová sosem léphetek be
De ihletem onnan kapom.