Napjaim
Vágyaim mind-mind földhöz ragadt álmok
Növelik egyre éveim hadát
Minden MÁRA,-csupán,-HOLNAPOT várok
S minden HOLNAPRA a HOLNAPUTÁNT
Miért vonz a MA rejtélyes varázsa
Miért kutatom titkát legbelül
Ha napjaimnak nincs már maradása
Ahogy megjön, úgy el is menekül
Régen nem számolgattam az éveket
Ma fukarrá tesz már gyérűlő sorsom
Hogy tengődjek egy fél- életnyi torzson
Mert haladni az úton nagyon nehéz
Mikor az ember már hátrafele néz
Észre sem veszi,mikor megérkezett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.