Égő csipkebokorban időnként megjelent nekem az Úr,
és a törvényekről szónokolt
Nehezményeztem, hogy állandóan a törvényekről papol
- jó lenne néha egy kis lazaság,
és lehet, hogy elkerülhetnénk a polgárháborút
De ő csak nyomta a szöveget, hogy így meg úgy,
hogy ez milyen fontos
Végül is beadtam a derekam