Prológus
Az élettel én megjártam.
Az iskolákat kijártam,
Többet is mint kellett volna
Rossz lányokhoz feljártam,
Csupasz seggel
Haláltáncom eljártam,
Más világba átjártam,
Kísértettel összejártam,
Múlt kertjébe visszajártam,
Szeretőmmel jóljártam.
Kocsmamélyre lejártam,
Volt az is, hogy nem jártam,
Majd kényszerre és rugóra
Jártam mint a bolondóra.
De felkapva és lehajítva,
Ellökve és visszahúzva,
Csalva és csalatva,
Bezárva és kicsukva,
Gúzsbakötve, szétrángatva,
Több felől szorongatva,
Mégis hiszem,
Hogy van megbocsátás,
Jó kávé és csöndes áldás,
Nemivás és nemdohányzás,
Nagyvárosban harangzúgás.
Az élettel én megjártam
Úgy, hogy meg se jártam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.