Málik Roland
Roland-ének
Füst Milán
Bantu-néger ballada fordítása nyomán
Roland, térj vissza haza, térj, -
Roland, térj vissza haza, gyermek, -
Térj vissza haza.
Nem jövök vissza többé,
Nem jövök vissza többé,
Gyuri és én
Nem jövök vissza többé,
Nem jövök vissza többé.
Roland, jőjj ide vissza, -
Jőjj vissza, testvér, -
Jőjj haza vissza, -
Jőjj haza ─ és én
Nem jövök vissza többé,
Nem jövök vissza többé én,
Lerchy és én
Nem jövök vissza többé.
Roland, itt van az ételed,
itt van az ételed,
Roland, itt van, lásd,
Roland, itt van az ételed,
itt van az ételed.
Nem akarom már,
Nem akarom már, - barátaim és én,
Nem akarom már,
Nem akarom már.
Roland, jőjj haza, jőjj,
Jőjj haza, Roland, jőjj,
Jőjj haza, jőjj,
Jőjj haza, Roland, jőjj,
Roland, jőjj haza, lásd, jőjj haza,
Roland, jőjj,
Jőjj haza, lásd,
Roland, jőjj haza és én
Nem jövök vissza többé,
Nem jövök vissza többé,
Kalapos bácsi én
Nem jövök vissza többé,
Nem jövök vissza többé,
Többé, többé,
Nem jövök vissza többé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|