Soha, senkit
Azt gondoltam szabad vagyok,
De elképzelésem rabja lettem.
Függetlennek véltem lényem,
S e mámorhoz ragaszkodni kezdtem.
Nekem ugyan ne mondják meg! -
Elmémnek szüntelen prédikáltam.
Nincs semmi, amiben hinnék! -
Meggyőződésemmé vált szilárdan.
Járd bátran a magad útját! -
Minden más nézetet elsöpörtem.
Senki fiát nem követem! -
Kergettem egómat meggyötörten.
Saját magamat bálványoztam,
Miközben fennhangon azt hirdettem:
Soha, senkit nem imádok!
Látod? Nevetség tárgya lettem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.