Ki többé már
sosem olvad
vagy ha igen
elenyész
sorsa rég
megpecsételődött
s már értelmetlen
az egész
A napsugár
tán megolvasztja
megváltja
s megöli
számára már
nincsen remény
meg semmi
nem mentheti
Mi megváltást
hoz számára
az egyben
maga a vég
pár pillanatig
lesz csak boldog
s a boldogságtól
elég...