Illatozó csillagvirágom Rikének XI.
ILLATOZÓ CSILLAGVIRÁGOM
Rikének XI.
Álmok útján sétáltam, elképzeltem Lényedet,
Hittem hogy a mezőben, megtalállak Tégedet.
Kerestem egy virágot, nyíljon nékem örökre,
Sose hulljon a szirma, illatozzon örömre.
Illatozó Csillagvirág, megtalált Kedvesem,
Simulj hozzám, add ajkad, csókolj hát Szerelmesen.
Csillagmezők virága, enyém lettél, szeress hát,
Szép gyönyörrel éljünk át, eztán minden éjszakát.
Nap sugara ragyogjon, fényesen tündököljön,
Boldogságunk képében, mosollyal gyönyörködjön.
Vártunk rá, hittünk benne, Szerelem az drága kincs,
Akkor hiányzik nagyon, mikor elmúlt már és nincs.
Szerelmünk nem múlhat el, örökké, három napig,
Nemcsak szeretkezésünkig, azután hajnalig.
A végtelen országútján, lassacskán ballagunk,
Ajkunk, amikor megnyílik, elhalkul a szavunk.
Illatozó Csillagvirág, megtalált Kedvesem,
Simulj hozzám, add ajkad, csókolj hát Szerelmesen.
Hidd el hogy Szeretlek mindig, Rád vártam régóta,
Erről tanúskodik nékem, az a vén diófa
Mely az Anyám udvarában termi a gyümölcsét,
Hozva mindig nagyon sokszor, egy kicsi szerencsét.
Drága kincsem Te vagy immár, jövőnk együtt jöjjön,
Arcunkon a boldogságunk, szépen tündököljön.
Tündököljön azt hirdetve, bízni kell érdemes,
Az életben csak ez számít, igaz és oly nemes.
Hamis szónak nincsen helye, életem átadom,
Akkor, ha hamisan szólna, mutálna a dalom.
Csillagmezők virága, enyém lettél, szeress hát,
Szép gyönyörrel éljünk át, eztán minden éjszakát.
Zirc, 2005. Október 18. 23: 50
Ifj. Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.