Fej tor potroh
hogy létezem jó lesz arra,
rosszízű álom kifacsarjon,
fej tor potroh, megragadjon,
és pofozzon, vagy épp arcomon
csókolj, mert ezüst szerelem
ez, arcodat adod, s felém
térdel szereteted, olykor
szigorú rended gyűlöl, fél, hogy
függőséged ellenség lesz,
terpesztett tested égő vágya,
meggyalázott horzsolás csak,
belépő egy furcsa házba,
hol ezernyi bogár támad, és
nyíló ajtón, kihullni vágysz
világomból, s úgy heversz itt,
mint egy álom, mozdulatlan
kitin, lehámozott szelet, se
könny se emlék, fej-tor-potroh,
az voltam, ami vagyok, rossz íz,
korbács, ölő zsiger, álmod,
gyilok,mi rád ront, s hentereg veled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.