mantra
Hever a testem - karom kitárom - jer velem szellem: egy, kettő, három! -
szájam, ha felel - szemem, ha látom - fülem, ha hallom - magam találom -
Hallom a kacajt - hallom a hangot - hallom a kongó tiszta harangot -
Látom a közelt - látom az innent - látom az onnant és látom a mindent -
Erő a tájban - erő a fényben - erő a lábban és erő a kézben - Álom az éden -
álom az éjben - álom az ében fák tetejében - Úszik az ének - bújik a tájban -
kúszik a réten - csúszik a sárban - Árban és szélben - szélben és árban -
tűzben és földben - télben és nyárban - Erő a Földben - Erő az Árban -
Erő a Szélben - Erő a Lángban - élet az ében fák tetejében - enyém a semmi -
tiéd a minden
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.