Brazíliában loptak négyszáz mellimplantátumot
Japánban nyílnak férfimentes fitneszklubok
A krumpli csökkenti a vérnyomást
Moszkvában házasodhatnak a kutyák
Meleg üdítő az egyenjogúság jegyében
Miss Tibet nem indulhat szépségversenyen
Nem áspiskígyó ölte meg Kleopátrát
A fene megette az ars poéticát.