Trabanttal vittetek le Kaposvárra éjjel
oda és vissza
csak hogy aludjak
én - a gyerek
örökölhettem volna jó érzéseket
egyszer azt mondtad nincsen
helyes és helytelen
ringatott a motorzúgás
feküdtem a hátsó ülésen
most te fekszel naphosszat
és én engedem