munkacim
Kovácske T. János. Nekem az írás fényűzés. Passzió.
1999-ben születtem Debrecenben. Pesten élek, újságkihordó.
Van egy Wartburg, 'mivel tavaly a gyorsasági versenyzést hagytam abba
egy baleset miatt. Két gyerekem van, kedvenc sportom a futball,
Nem vagyok nős, többet nem is leszek. Három éve operáltak át
nőnek, akinek mindig is éreztem magam. Sajnos nem hallok a balesetem óta.
Terveim közt szerepel hogy dzsesszdobolni megtanulok .
Verseimmel pénzt szeretnék keresni, ami egy új karburátorra kell.Bécsben nőttem fel.
Annyira szegények voltunk, hogy iskolába se járattak, nagyon szeretnék
megtanulni írni, olvasni már tudok. Ezt is most a barátom
Földi Miklós írja, aki tud írni, és akinek nagyon hálás vagyok.
Ha szívesen adják, külgyenek egy kis pénzt, nagyobb összeg sem okoz gondot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -