Elõdnek,aki titok
(ez a szerelem is olyan zárójeles)
aztán mikor megérkezett az üzenet
kinyomtattalak
hazajöttem fáztam olvastalak
és próbáltalak felhívni
(a számot nem tudtam)
vagy csak nem akartam
(a vonal partra vetett hal)
mintha sejtene valamit belőlem
cigire gyújtottam és ittam egy habos
kakaót ahogy a filmben
az édesarcú lányok
emlékszel olyan sötét volt
a szoba
mint egy vízzel telt gödör
karod korlátja bordáimon
a szájpadlásomra kátrány
és nyelvemre nikotin
feszült
(modern igék mérge)
a vérem nyaldosott álmomban
kóbor farkasod
orrát vadméhem csípte meg
a kert alatt a fák haját
a hajnal egészen befonta
rám üvöltött miért repülök
mondtam kérem én egy méh vagyok
felébredtem
nem kaptam levegőt
az éjszaka megevett
akkor eszembe jutott
vajon tudod-e
melyik csillag van legközelebb a Naphoz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -