Remény madara
Szállj, csak szállj hosszú éjeken,
Repülj tovább kétkedő éveken,
Vidd magaddal milliók szellemét,
Hordozd szárnyadon szebb ígéretét
Bőséges időknek, omló kenyérnek,
Szabadabb vágynak, illatos ágynak,
Hithű imának, békésebb világnak.
Fénylő csillaga legyél az égnek,
Buzgó forrása örök reménynek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Délibáb, 2004.3.-4.