hárman állnak a falnál
félelemtől ittasan
szomorkásan bágyadtan
lábuk sárban bokáig
vagy csak ez a látszat
mint annyi minden
öltek vagy ölhettek
fognak vagy sohasem
magas szálfa mind
esetlen mégis
bűneik a zsebükben
bevarrva hogy
ne tudja senki más
hárman állnak a falnál
csont a derékszíj
lemez az ing
lemeztelenít
nem is sár az
forró szurok
azbeszt a talp
érzéketlen lap