Térkép
Isten elképzel minket,
és engedi, hogy legyünk.
Magányaink lassan összenőnek.
Az áhítat háza üres – hát beleköltözünk.
És legyen kertünk is, de akkora, hogy
az ösvény tévedjen benne el.
Ha pedig sétálni indulunk,
térkép mindig legyen velünk.
Ön itt megy – ezt mutatja.
Két mozgó pont vagyunk.
De az is lehet, hogy csak egy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Somogy, 2024/3.
Feltöltés ideje: 2024-11-03 09:13:48
Utolsó módosítás ideje: 2024-11-03 09:13:48