mostani történet
olyan-amilyen, történet ez is,
hogy a miénk, az más kérdés,
nem tudom ki vetít, ha egyáltalán,
és volt-e visszanézés,
nézd ott, néhány mennyországgal feljebb,
aminek lennünk kellett volna,
az lesz, ha csak várunk, hogy
húsz ujjból siklik az angolna,
a majd az sosem,
véletlent sem adhatsz fizetségül,
de ami most van, hogy majd legyen,
bármi jöhet, tettetések nélkül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-08-16 11:43:03
Utolsó módosítás ideje: 2024-08-16 11:43:03