Van-e valami
Van-e valami tennivalótok?
Húspogácsa, rendelj
diszkoszt,
s nyalókabombát a képtelenségnek.
Most lecsapunk, te csaló.
Kutyagolókat kiűzni a petárdákból. Tőlem a toll
elülhet a váróteremben.
Az új ajánlat megment
a fuvarozóktól.
Hátha szükségetek lesz rám
a kőbányában.
Én mondom néktek, azonnali hatás érhető
el a beváltatlan ígéretek sószórójánál,
ha az ideges péntek
makraménak megjelöl.
A sikamlós szett.
Májfoltok vibrálnak.
És lengedeznek a bóbiták.
Garázsom visszhangzik, mint a karosszéria
igája. Garázda nyílvesszőim a négy égtáj felé
széttörnek.
Térfoglaló zsarátnok nincs, mutassátok hát a tenyereteket!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-31 08:39:18
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-31 08:39:18