előjön nehéz tenném félre
hogy miért a súlya arra gondolok
olyan mintha minden szépre
sötét kúszna valami mocsok
és fáj máris fáj
sejtek sírnak tudatos folyam
miközben írok lüktető ágyéktáj
azt súgja lehet ez olyan
de írok mégis írok
csak ha látom lesz fogható
mint úton megkopó vércsíkok
tisztábbra gyógyít a szó