egyik kezével
nem fülcsöngés
nem is zúgás inkább csak susogás
olyan fehérzajszerű
évek óta erősödik
jót lehet aludni halkabb a többi zaj
úgy általában a hangok
de jobban hallom az embereket
dehogy a gondolataikat
na az nagy szó lenne
ahogy gondolkodnak
amiért úgy
még nem is gondolják tudom hogy fogják
erősebben
az odavezető út csikorgását
pláne ha kötöttpályás
az sikolt minden kanyarnál
jobb volt amíg csak a szavakat hallottam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-27 00:00:59
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-27 00:00:59