Hallgatok
Most, hogy elmúlt a Költészet Napja,
írhatnék verset.
Nem várja senki.
Én se magamtól.
Könnyebb így, ha nem vár tőlem
senki maradandót.
Hallgatni arany.
Ez igaz?
Helyzete válogatja.
Ha fontos amit mondanék.
Persze.
Csak akkor szabad.
És ha jóindulatból fakad.
Fontos a jóindulat.
Nem kell lekeverni.
Nem kell odavágni semmit.
Még az ellenségnek sem.
Mert akkor lesz a háború.
Abból pedig
már van elég.
Leeresztem az öklöm.
Hallgatok inkább.
Tüntetően.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-04 13:17:24
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-04 13:22:43