tamás mondja
megtapintván immár a sebeket is
mégsincs harmadik utáni nap
már ott szaglászik fülel körötteidben
ahogy a tűzőrzőt vigyázza a tűz
ha nem rejtőzöl mögé elrejt
neveden nevezve mégis
vágva a képünkbe példának
tenyered-talpad átütve csodával
általa feszíttettél keresztre
most föltámadásod is általa
nem a stigmáknak én
horpadt mellkasodnak hiszek
minden nap immár a harmadik
ez a béklyó oldhatatlan
kezdettől tudtad ezt mester
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-23 10:34:33
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-23 10:34:33