ez itt a volt alját se látni
behúz a hangja csak temető
éjjeli képzelet de tényleg
hogy mindenki elveszíthető
lassan tud bennem megtörténni
de jó ez így és az is ha fáj
hozzáférni én ahogy tudok
úgy csúszik összébb bennem a táj
és ha már minden a helyén majd
nem gondolok igazán hátra
előre csak annyit hogy tudjam
hogy éppen elég jól van várva