de a két karom emlékszik a csuklóm jaj
a szagod
emlékszem mondtam hogy én nem de hát te meg
akarod
dühösen két üres test szóval gondoltam
csak ennyi
akkor sem magam sem téged se látni se
szeretni
hintőpor lehunyt szem most meg eltelt úgy harminc
év is
azt hiszem behegedt de azért belesajog
mégis