meghasad
nem könnyű nekem a semmiről beszélni
mikor titok hunyorog a ráncok mögül
kifárasztja sorban a perceim
én belül zokogok és ő sem örül
de kiről is szólna ha mondaná
akkor sem és most sem látjuk egymást
hárított és évek múltak akkor el
valami nem jön rendbe hiába javítják
meghasad hallgatni túl sok idő
mondanám hogy három felől nézzen
de csak belebámulna egy másik évbe
és elcsurogna lassan egy repedésen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-22 09:12:27
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-22 09:12:27