Kiss-Péterffy Márta
Remény-sugár
Megtapadt, Családom
Befészkelt, Orvosraj,
Burjánzott, Otthonom
Átszövött, Imbolygó
Ott ragadt Kórterem.
Csontomban, Diónyi
Bőrömben, Borsónyi,
Húsomban, Mákszemnyi,
Mellemben, Feloszló
Hón alatt Gyötrelem.
Sejtekbe, Negatív,
Robbanó, Elmehet!
Hibásan Félmosoly.
Génkódolt Klórpárna, Vakfehér Hihetem?
Kárhozat. Vattaköd, Sugárzás, Nem merem.
Femszike, Ólomláb,
Atomról Húsz öltés, Vesetál, Tétován
Atomra Hat csomó. Hajcsomó. Húzza be
Eleven Karmait
Falom fel Bennem a
Magamat. Félelem.
Mákszemnyi, Dermedten
Borsónyi, Sóvárgom
Babszemnyi, Tünékeny,
Diónyi Alig-sem
Iszonyat, Életem.
Bizsergés, Múltidőm
Lüktetés, Vánszorog...
Hasító Itt vagyok.
Kínfolyam, Mégiscsak.
Kábulat. Jó velem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-07 09:50:47 Utolsó módosítás ideje: 2024-01-07 14:30:28
|
|
|