VÉRALÁFUTÁS
A vásznas doboz pianínója
a vásznas doboz pianínója
a vásznas doboz pianínója mindhalálig vörös marad
Ha pókeres a huzat
ugyan mi tántorítaná el
a cselvetéstől?
Csillagok brosúrája lépéskényszerben a pártok
Mediterrán támolygók dús habzású
elektronjai
Jaj a jajveszékelőnek!
kizárja a pangást az elrettentő aki fél az nem a te kredencedhez
tartozik
az született tótágas
mi tojni se tanít meg
A kötélcsomóktól rettegek
a kohéziós tároló rendszer hibátlanságától
szintúgy
Leltározni milyen
fárasztó lehet
Gyűrd a szád
meghalt a cipész
a rózsabokor elkülönült
a lencsevégre kapott fóliáns hatalma elvetemedett
Hol pókeres a huzat alvilági ábrák festik feketére az eget
Jaj az orrüreg-fúvóknak
Mélypont honnét a csikófrizurás kamaszok
közelednek
és a vásznas doboz pianínója is ott lebeg
Jaj a prédamutató fazékfutóknak
a felelősök ártatlanságával bíbelődő fároszoknak
egy kriptában laknak velem
Kompromittáló adat
feladatkör
A spiccelés alászáll a vonatrobogásig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-06 10:10:16
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-06 10:10:16