Tél
Csak megjött a tél, minden hidegével.
Itt meg a percmegállító mondatok.
A pillanat takaréklángon ég el.
Ilyen lassan oda se kozmálhatok.
Még a végén nagyon rossz ízem lenne.
Az edény alját sikálnánk évekig.
Konfliktuskezelésből fel vagy mentve.
Ezek csak szövegek, úgysem érthetik.
Csak megjött a tél, bár őszintén szólva.
Egy olyan bátorságpokróc jó lenne.
Azt közénk raknám, begyűrve csomóba.
És mondanám, hogy foglalj most állást te.
Még mindig van mihez erősnek lenni.
Amíg van egy halvány esély a másra.
Én meg időre szeretnék végezni.
Te ide-oda hallgatsz, ez nem járja.
Csak megjött a tél, minden hidegével.
Elég volt - mondod - és fel sem vagy mentve.
Többé nem hallgatsz és félre sem nézel.
A perc megint… mintha izzásban lenne.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-12-29 21:42:17
Utolsó módosítás ideje: 2023-12-29 21:42:17