Feltört bennem a vágy,
lágy köveket,
kemény esőt érinteni,
kutatni az égövek szikár forrásait,
rásimulni a horizont síkjára.
Néma a zöldellő kert mélyhegedűje.
És ahogy a szél könyörtelenül
koptatja a hegy ormait,
én éppoly lassan, kitartóan,
grafittal szennyezem a papírt.