Ütemre és dalra
mért mész egyedül az utcán te kislány
barna hajad lobog a szélben
látom ismered a járás titkát
farod ringatod merészen
ha te is úgy akarod
szívedet nekem adod
még ma az éjjel
lángoló szenvedéllyel
kezdésnek nagyon jó ez
reggelre elegünk lesz
ébredhetsz fényben
arcunkon nincsen szégyen
/már/
nyitva az ajtóm nincs kulcsra zárva
fejed lehajtva vállamon
lépj ki a térre utcák kövére
onnan jöttél jól tudom
körötted csúcsforgalom
szemek az alakodon
bármerre nézel
égető testiséggel
mindenütt téged kérnek
kocsikból integetnek
nyúlnak utánad
nevetve körbe állnak
/még/
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-12-13 12:33:27
Utolsó módosítás ideje: 2023-12-13 12:33:27