Még mindig tudsz
Hogy bírhatnál bárkit tartós függésre
anélkül, hogy magad is függővé ne
válnál? A szituációtól is, ám
kezdettől pontosan tudtad, nem csupán
attól. Hányszor kérkedtél: akármikor
fölidézed, ha szükséged van rá. És
– valóban! – szemernyit sem tódítottál.
Csak éppen még egy képzet sem éri be
pusztán folytonos alkalmazkodással
hangoltságodhoz. Gyakran váratlanul
kopogtat, sőt, olykor az is megesik,
tapintatlanul rád nyitja az ajtót.
Nem mintha zavarba hozna vagy (pláne)
terhesnek éreznéd. Ellenkezőleg,
hálás vagy a bizonyosságért, hogy még
mindig tudsz nem remélt örömtől fájni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-20 00:00:03
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-20 00:00:03