Újra és örökké
És újra itt vagyok..
hiába állítottam új bálványt magamnak
és hiába mondtam, most már életem te vagy,
a megnyugvásom, hogy megváltást te adj
most már miattad szorítson a mellkasom!
És hiába bújtam füstfelhőd mögé..
De az izzó parázsban dús hajad
elomló színét vártam
már látni csillapíthatatlanul
az egymás után meggyújtott
negyedik, ötödik cigarettaszálban is.
A bálvány visszakorcsosult,
eszközzé
És én újra itt vagyok..
angyali arcod emlékeivel
füstfelhő mögé temetve.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-16 15:31:36
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-16 15:31:36