BELEKÖTÖTTÉL
Belekötöttél a törlesztési
táblába
A vizes kocsi
Leveleket söndörgetni
Benn a földben arról diskurálnak a giliszták hogy kinek mit ér a szelvényszáma
Künn forróság van
A lombfűrészed kudarcpokróc de félre van téve számodra
egy vajteknő
Lődd be magad fájdalommal te lusta
Hány dátumszegés kell ahhoz hogy felold a zárlatot s torzsátlanul hozzámenj a katakombához
Elkésett horgonynak ne nézd a fikcióját
s ne túráztasd tovább a rolleredet
Ne is hátrálj különben az egzakt mérés felkúszik
a nyakad vonalán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-10-31 09:45:48
Utolsó módosítás ideje: 2023-10-31 09:45:48