A csók íze
Esett a hó.
A bálból vittelek haza.
Még zsongott bennünk a zene,
Valami dal, de nem volt szövege,
Táncolt köröttünk minden hópihe,
És megpihent az ajkadon
Egy csillogó pamacs.
Mikor elolvadt, megcsókoltalak.
Ketten voltunk.
Nem járt az utcán senki se.
Zuhog a hó.
Megyek haza.
Arcomba csap ezernyi hópihe.
Ajkamon olvadt hópehely vize.
Mi ez? Igen. Az első csók íze.
Felbúg bennem a régi halk zene.
Az utcán most sincs senki se.
Ketten vagyunk.
Sietek hozzád haza.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-09-06 10:50:38
Utolsó módosítás ideje: 2023-09-06 10:50:38