az időről
aprócska tüdő ahogy fel-le
beköltöznék ebbe a szuszogásba
puhán létezés üteme csend van
elmondok neked valamit hátha
az időről mesélek elférünk benne
felénk fordul mérhető arca
tudok pár olyan tegnapot elmentek
itt hagytak mindent a mostra
ha az összes régit egyberagasztanám
áttolatnának néha a szobán?
az időről szeretnék fel-le
csak dolog legyen hogy van mit
ha lekésem néma vonatfütty
és a semmiről mesélek annyit
egy helyen hány időben
aprócska tüdő ahogy fel-le
puhán létezés üteme csend van
többen ugyanúgy elférünk benne
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-19 12:56:15
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-19 12:56:15