a szabadság nem lehet szabadosság
imába vetett szavak
tördelik a valóságot
letérdelve csontig
hatol a miatyánk
hajol a száj el
befelé
hányja csak a hangokat
mert eltöri a poharat
a kapa nyelét a hátán
marokra szorított levegőt
sípolva a gyomorba
a disznósajt a sarokban
amit nem eszik meg
a vastagbél
mert úgy hívják
büdös-cigány-kölyök
még ha csak negyedig
is ér a mutató
neki fel kell kelni
senkihez és semmihez
sem ér
de valahova benyúl
a lyukba okád valamit
vagy mindent
kifele
te gerinctelen féreg
öltözz át!
ő pedig rávetett egy keresztet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-09 14:37:18
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-09 14:37:18