Emlék és varázslat
Gyorsan múlnak az évek
De a szemedben örök a nyár
Emlék nekem minden perc
Amit itthagytál
Te vagy nekem minden dalban
Ha halk csendülés is csupán
S varázslat nyílik
Minden dallam nyomán
Te vagy nekem minden álom
Ha boldogan ébredek
S emlék nekem minden álom
Ha rád elmékezek
Te vagy nekem a nyári eső
Mikor könnyezik az ég
Varázslat minden könnycsepp
Ami érted hullik még
Minden év elsodor tőled
Nem enged már utánad
De itt marad nekem
Az emlék és a varázslat
Adriennek 1997
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.