Whiskyt inni szódával, gekkókkal, sziklák
között. Fűt a szerelem borzongásig.
Van az úgy, nincs miért visszaemlékezni,
szűk kék ingben romokat simogatni,
a fövenyen fekve, hideg sóban ázva,
majd tűzbe temetve, meztelen a napon.
Millió madártorok rikoltása.