kétkedés
Kívánnom nem lehet semmi jobbat:
megtartsa őt Isten kedvessége.
Nem tudom, az ima elég lesz-e,
s azt sem, hogy számomra mit tartogat.
Félek, bár bíznom kell kegyelmében.
Bűneimet vajon megbocsátja,
vagy lesújt ősz fejemre haragja,
mert szálka vagyok látó szemében.
Mikor eljön a szembesülés napja,
kín a lelkiismeretfurdalás.
Mi lesz, ha kérésem megtagadva
nem marad más, mint sírás-rívás.
Elbújni előle nem tudok, ma
úgy szeretném, legyen feloldozás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-17 22:44:14
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-18 02:44:34