Tályogos égboltom táncoló gyertyaláng.
kiszakadt, beomlott, hogyan lesz így tovább?
sötétben romokból építek templomot,
dülöngő falak közt úgy érzem, Isten is elhagyott.
Nap mint nap foltozom folyvást a réseket,
rekedten kiáltok, 'én Uram adj jelet!'
Ajkaid emléke jéghideg ajkamon,
hogy' lehet, hogy' lettem áruló nem tudom.