a szívről I.
persze könnyebb volna ha csak egy fájdalmas izom lennél
vagy menstruációs görcs
havonta egyszer pár napig
megszüntethetnélek néhány pirulával
meleg borogatással
és a következő hónapig eszembe sem jutnál
idővel hőhullámokká párolódnál
majd elcsendesednél
aztán a megkönnyebbülést belepné a mész
mint az agyereket
végül kikopnál a tekervényekből is
a szavakkal együtt kiütne a fejemből
a szél
a szív
a szívről nem sokat tudok
halékony izom semmi más
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-16 21:13:54
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-16 21:13:54