miért
próbálom kitalálni
mit rakott belém az isten
miért rakta pont ilyen
halmazokba a sejtjeim
milyen idegek mentén
a csontokban mennyi a mész
és ami van meddig tart ki még
miért küldte hozzám akiket
és aztán miért
zavarta őket szét
napjaim
mint rica héjak
de nem kukázom ki többé
nem keresem mi
volt szép és mi nem
összeöntöm az egészet
és ülök a kupac tetején
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-01-24 13:21:40
Utolsó módosítás ideje: 2023-01-24 13:21:40