mielőtt megérkezne
jaj fiam a nappalok
végetnemérőek lettek
hajnaltól alkonyig
a kapu kitárt
csak a magány
látogat engem
jaj fiam az éjszakák
a csillagok egyre gyűlnek
bár fentről üzenik
ráérek még
a dobbanások
meggyengültek
jaj fiam az emlékek
már lassan homályba vesznek
s nem tudom jó voltam
vagy éppen rossz
hogy sorsomat
megérdemeljem
jaj fiam az a halál
tudom nem lesz kegyelmes
- ne félj anyám
ott leszünk mind
és a kezünk
addig sem enged -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-11-28 08:30:23
Utolsó módosítás ideje: 2022-11-28 08:30:23