kimaradt rész
hogy szorul ökölbe karácsony napján
aki szemre hányna ide se néz
magában gondol régi rosszat
és hogy elnézni felettük nehéz
így nyúlik tovább karácsony napján
elterül perceken végleg beenyész
nagyító alatt a régi rosszak
mikor szavakon múlna az egész
hányna szemre karácsony napján
szorulna ökölbe inkább… de másfelé néz
és épp oda gondol régi rosszat
ahol ott tátong a kimaradt rész
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-11-11 10:33:57
Utolsó módosítás ideje: 2022-11-11 10:33:57