jegenyék tövéből
elvetélt lehetőségek visszfényében
próbálok látszani konok együgyűséggel
kiváltság(osság)-tudatom cserepeit illesztgetve
utóvédharcok hiábavaló heroizmusával
elvonulóban valahány vesztett ütközetből
esendő buzgalommal tartani próbálom
az igazság pillanatában rámroppant horizontot
képzelt tornák bajnokának fáradtsága tagjaimban
meglehet halovány virtus szégyenkezni
túlkoros angyal vállán fityegő csibeszárnyon
ám fűszálak megpróbált önérzetével
olykor mégis csillagokig remélek fölérni
a jegenyék tövéből
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-10-24 00:07:15
Utolsó módosítás ideje: 2022-10-24 00:07:15