TRÓNATOM
Potrohodba csíp az ezredes és tapasz-nyalás vár az örökösökre
Páraáteresztő távolmaradás
A lék önmegtartóztatása
A cipőfűző és a kovászos uborka kontrasztja kabaréból feltupírozott zsolozsmaháló üget
át a nyíresen
Mesés bejárók
A pechhel packázni a rámpák csúsztatása terén
Koncertek uralják kókadozó medúzáidat
Sírók mindenütt akadnak
Fagylaltos rékli mesél neked az eltaszított ponyvák rúgóiról.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-09-21 20:10:23
Utolsó módosítás ideje: 2022-09-21 20:10:23